Seçili Fragman

31 Ağustos 2012 Cuma

Tolga Çevik Bursa'da..

Tolga Çevik yeni gösterisi Arkadaşım Hoşgeldin ile BKM sponsorluğunda Bursa'da.. 
     
13 Eylül 2012 Perşembe akşamı Bursa Açık Hava Tiyatrosu'ndaki gösteriye davetiyelerim var. Blogumun sıkı takipçilerine bir teşekkür amacıyla bu 2 çift davetiyeyi hediye edeceğim. 4 gün sürecek ilk yarışma ile 1. talihli, akabindeki 2. yarışma ile de 2. talihliyi belirleyeceğiz..
     
Blogum www.aliermanakyuz.com'un da sponsoru olan BKM ile gösteri davetiyeleri, DVD'ler, film galası davetiyeleri, vs. dağıtmaya devam edeceğim. Bunun için blogumun trafiğini arttırmak lazım tabii ki.. O yüzden desteklerinizi bekliyorum.
     
1. Yarışma sona ermiştir. Kazanana mail yolu ile geri dönüş yapılmıştır. 2. yarışma Twitter üzerinden yapılacaktır. Takip için: www.twitter.com/aLi_eRMaN
    
Filmlerin isimlerini, kişisel bilgiler ile blogumun İletişim kısmından gönderenler arasından yapılacak çekiliş ile 1 kişi çift kişilik davetiyenin sahibi olacaktır. Yarışmaya katılmak için Blogumun İzleyiciler kısmından üye olunması gereklidir. İlk çekiliş tarihi 5 Eylül 2012 Çarşambadır. O zamana kadar yarışmaya katılabilir, yakınlarınızın da katılımını sağlayabilirsiniz.. 2. yarışma ise bu haftasonu Twitter'dan yapılacaktır. İyi şanslar.. Detaylı bilgi için bana Twitter'dan Facebook'tan ulaşabilirsiniz.
      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder