Seçili Fragman

6 Kasım 2012 Salı

Time to Speak English !!

Ülkemizede iyi bir iş bulmanın yolu sadece iyi bir üniversitede okumaktan geçmiyor. Başta İngilizce olmak üzere, bilinen/konuşulan her bir yabancı dil kişiye artı etki katıyor. Tabii ki artık İngilizce bilmek olmazsa olmaz bir hale gelmiş durumda. Firmalar 'Yabancı Diller' kısmında önceliği her zaman İngilizce'ye vermeye devam ediyorlar. İş görüşmelerinde bile çoğu zaman İngilizce sınavına ve mülakata tabi tutulabiliyorsunuz. İşte öncelikle bunu göz önünde bulundurarak şunu söyleyebilirim; Bu ülkede İngilizce bilmek şart !! 
      

Bursa bu konuda çok şanslı çünkü yakın geçmiş zamanda Motto Academy kapılarını açtı. İlk etapta İngilizce derslerini başlatan Motto, yakında bünyesine diğer dilleri de katarak yoluna devam edecek. Motto'nun diğer yabancı dil kurslarından farkı; kişi ile birebir ilgilenmesi. Yani iletişim odaklı bir eğitim sistemini benimsemesi. Ha yurt dışında almışsınız eğitimi, ha Motto'da.. Sağlam bir öğreti garanti. Motto'da ayrıca çocuklar & minikler için de sınıflar mevcut. Ee ne demişler? Ağaç yaşken eğilir.. Çocuk ne kadar küçüklükten başlarsa İngilizce eğitimine, o kadar kolay ve kalıcı bir şekilde öğrenir. O yüzden Motto'yu değerlendirmenizi öneririm.
          
Bende IELTS sınavına Motto ile hazırlanıyorum. Sadece IELTS değil, TOEFL, KPDS, ÜDS gibi her tür sınava burada rahatlıkla hazırlanabilirsiniz. Ayrıca Motto Business ile iş ingilizcesi, yani teknik ingilizceyi bile rahatlıkla halledebilirsiniz. Sonuçta Motto sözü veriyor; İngilizce öğrenmek garanti.
      
      
Beşevler Metro İstasyonu'ndan İhsaniye tarafına doğru çıkınca Muzaffer Mobilya'nın üstünde yer alan Motto Academy ortam olarakta çok modern bir atmosfere sahip. Son teknoloji sınıflar ve sınırsız imkanlar ile Motto Academy, Bursa'nın en farklı yabancı dil kursu olmaya aday. Öyle bir sınıf düşününki tüm duvarları tahta gibi kullanılabilsin. Her yere İngilizce kelimeler, vs. yazmak mümkün olsun. İşte Motto'nun farkı bu! Yazdığım sadece bir örnek. Bunun gibi bir sürü fark ortaya konabilir tabii. Ama fazla uzatmadan; en kısa zamanda burayı ziyaret etmenizi öneririm. Gidemeseniz bile www.mottoacademy.com yayında. Bir de benden selam söyleyin, size özel fırsatları sunsunlar.. ;)
       
Bursa'da İngilizce konuşamayan kalmasın !! So it's time to speak fluent English, all together at Motto.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder